Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 13 juni 2013

Fler aktiviteter än vanligt på Murbergets friluftsmuseum denna sommar

Efter en lång vinter och en vår full av renoveringsarbete blommar friluftsmuseet åter igen. Den 21 juni öppnar vi för sommaren med ett mer välfyllt program än vanligt.

Eftersom vi firar 100 år blir det extra mycket aktiviteter på Murberget denna sommar. Vi har lyssnat på våra besökare och tagit in flera populära programpunkter från tidigare år, till exempel Murbergsstämman och musikkaféer. Gårdarna fylls av liv med både människor och djur, bland annat våra nya lappgetter som kommer hit efter midsommar.

Årets allsång kommer att domineras av kvinnliga gästartister. Vad sägs om Sara Varga, Tina Ahlin, Anna Stadling och gruppen Calaisa? Allsången leds även i år av Lars T Johansson med musikaliskt stöd från Björn Hedström och BH-bandet.

Du är varmt välkommen till Murbergets stora utescen på pressträff den 18 juni kl. 14:00.  Då presenterar vi årets sommarguider, Lars T Johansson berättar om allsången och vi bjuder på fika.

Läs mer i bifogat programblad. Hela programmet finns också på www.murberget.se/kalendarium

För mer information kontakta:
Paulin Norgren, Programsamordnare tel. 0611-886 69

Jubileumslogo


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se