Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 11 augusti 2014

Internationella festen

Tjohej Härnösand! Även i år blir det som vanligt en internationell fest arrangerad av 5 i 12-rörelsen, Härnösands kommun och Murberget Länsmuseet Västernorrland.

Nu på söndag, den 17 augusti kör vi ett fullproppat program uppe på Murberget med musik, dans, mat och människor från hela världen.

I år är också ett gäng organisationer inbjudna för att berätta om sitt arbete för mänskliga rättigheter som drivs i 5 i 12-anda. Vi hoppas på lika sedvanligt fint väder som alltid och hoppas att människor i Härnösand är lika festpeppade som vanligt.

Tisdagen den 12 augusti håller vi en pressträff uppe på Murberget med representanter från 5 i 12-rörelsen och muséet. Årets dans, musik och kulturfyllda program presenteras av Lillian Rathje, museichef, Jasenco Omanovíc, ordförande 5 i 12-rörelsen samt Linn Olauson, programansvarig. Vi lovar också att få bjuda på smakprov från festens deltagande artister. Varmt välkomna!

För mer information kontakta:
Linn Olauson, tel. 076-102 69 11


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se