Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 8 maj 2013

Nya artister till allsången i sommar

Båda är de singer songwriters, båda har de spelat med Sveriges artistelit och båda kommer de till Murberget i sommar. Vi är oerhört glada över att ha bokat in både Tina Ahlin och Anna Stadling till våra allsångskvällar i juli.

Vi har tidigare presenterat Sara Varga som premiärartist och är nu stolta över att kunna följa upp med Tina Ahlin den 11 juli samt och Anna Stadling den 18 juli.

Tina Ahlin har komponerat och spelat musik med en rad av Sveriges elit inom pop och rock, bland andra Stefan Sundsström, Thomas DiLeva, Lisa Nilsson och Orup. Många känner också igen henne från olika TV-program.

Sundsvallsfödda Anna Stadling har turnerat flitigt, både på egna ben och med andra storheter som Lars Winnerbäck. Under våren har hon rest runt i trioformat, med Johnny Cash i bagaget. Kanske får vi lyssna till både hennes egna verk och något från Cash-turnén.

Att samlas på Murberget för allsång är en tradition som inleddes i början av 2000-talet. Evenemanget har blivit större och större för varje år och hade förra året drygt 1000 besökare per kväll. Den leds också i år av den välkände Västernorrlandsprofilen Lars T Johansson och BH-bandet med kapellmästare Björn Hedström gör det lätt att sjunga med.

Läs mermurberget.se/allsang

För mer information kontakta:
Paulin Norgren, programansvarig tel. 0611-886 69

tinaahlin3_AntonOlin375 Anna_1_fotograf_Johan_Bergmark375


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se