Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 14 augusti 2012

Nya internationella smaker

Internationella festen på Murberget söndag den 19 augusti går i ungdomens tecken i år. Bland de medverkande banden kan nämnas Nitro Express och Atomic Age. Och nya smaker väntar i matutbudet.

I sedvanlig ordning handlar det också om mat från världens alla hörn. I år är 14 länder representerade och nya medverkande kommer från Vietnam och Sri Lanka. Det är också planerat för en rad olika aktiviteter för barnen, som ansiktsmålning och ponnyridning.

På torsdag den 16 augusti kl 10.00 hälsar vi välkommen till en pressträff vid utescénen på Murberget. Där medverkar Marielle Estrella-Näslund, Ellen Holmberg och Josephine Jonsson från Internationella klubben 5 i 12 som arrangerar festen tillsammans med länsmuseet. Deltar gör också Willson Phiri som medverkar tillsammans ett gäng ungdomar i afrikanska trummor, stöveldans med mera.

För vidare information kontakta programsamordnare Paulin Norgren, 0611-886 69 eller 073-275 16 08


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se