Nyheter

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 21 december 2010

Museichefens julhälsning

Vår traditionella julmarknad var välbesökt som vanligt, även om kylan kanske skrämde bort en del. På Murberget har julbordet stått uppdukat i vårt kafé och det är tid att summera.

Vi kan blicka tillbaka på ett år när våra besökssiffror har ökat, ett år med utställningar och arrangemang som lockat såväl våra trogna som nya besökare.

Jag ser fram emot ett nytt verksamhetsår med en ny kulturpolitik, med nya politiska konstellationer och relationer, med nya utmaningar i en föränderlig värld.

En liten nyhet som jag gärna vill uppmärksamma på redan nu är att vi ökar vår tillgänglighet under 2011. Därför kommer vi att ha kvällsöppet på torsdagar med olika aktiviteter från februari till maj, och från september till december.

Vi hoppas på ett positivt gensvar och skall göra allt för att även nästa år erbjuda en verksamhet av hög kvalité som lockar till besök till Murberget, Länsmuseet Västernorrland.

God Jul och Gott Nytt År

Bengt Edgren, länsmuseichef

 Ångermanlandsgården
Foto: Björn Grankvist

 

blog comments powered by Disqus
 

Artiklar publiceras även i RSS-form. Du kan prenumerera på innehållet om du har en RSS läsare eller en webläsare som stöder RSS.

Prenumerera (RSS)

Du kan läsa mer om hur prenumeration med RSS fungerar och se fler typer av innehåll publicerade i RSS läs mer på sidan Prenumerera.

Läs mer om att prenumerera