Nyheter

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 2 februari 2011

Tillgängligheten ökar

Tillgänglighet är en självklarhet idag. Vi talar om det på ett annat sätt än tidigare. Fysisk tillgänglighet, språklig tillgänglighet, digital tillgänglighet, socialt inkluderande tillgänglighet mm. Nu slår länsmuseet ett slag för den kanske mest grundläggande tillgänglighet som tänkas kan, skillnaden mellan en öppen och en stängd dörr.

 Bengt i dörren
Foto: Björn Grankvist

Vi vill vara tillgängliga när våra besökare har möjlighet att komma till Murberget utanför arbetstid, och inte bara i helgerna. Varje torsdag under våren kommer vi därför att ha öppet till 20.00 med någon form av programverksamhet och alltid med medverkan av vår egen personal. Detta i kombination med tillgänglighet i form av fri entré hoppas vi väcker lust och intresse att besöka länsmuseet för nya upplevelser, men också för att umgås i ett av Härnösands vackraste offentliga rum med utställningar, kafé och butik. 

Varmt välkomna till Murberget!
Bengt Edgren, länsmuseichef

 

blog comments powered by Disqus
 

Artiklar publiceras även i RSS-form. Du kan prenumerera på innehållet om du har en RSS läsare eller en webläsare som stöder RSS.

Prenumerera (RSS)

Du kan läsa mer om hur prenumeration med RSS fungerar och se fler typer av innehåll publicerade i RSS läs mer på sidan Prenumerera.

Läs mer om att prenumerera