Nyheter

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 30 mars 2010

Vad vill du se och göra

Jag vill gärna veta vad du önskar dig av ditt länsmuseum.

Bild på Bengt Edgren
Foto: Björn Grankvist

På Murberget finns berättelser från forntid och till idag. Om dessa vill vi berätta på olika sätt. Varje år väljer vi utställningar och program som ska vara både lättsamma, men också nyskapande.

Vi som jobbar här undrar ibland om det finns frågor vi inte fångar upp eller missar på något sätt. Därför frågar jag kort och gott: Vad vill du se? Vad ska vi berätta om på Murberget?

Jag kan inte lova att genomföra alla önskningar, och inte omedelbart. Däremot kan jag lova att sammanställa alla synpunkter och redovisa dem på museets webbplats. Vi ska också ta till oss synpunkter och beakta dem i vår verksamhetsplanering.

Skriv dina förslag i kommenteringsrutan nedan, eller kom till Murberget och lämna dem i förslagslådan som finns i entréhallen.

Bengt Edgren, länsmuseichef

 

blog comments powered by Disqus
 

Artiklar publiceras även i RSS-form. Du kan prenumerera på innehållet om du har en RSS läsare eller en webläsare som stöder RSS.

Prenumerera (RSS)

Du kan läsa mer om hur prenumeration med RSS fungerar och se fler typer av innehåll publicerade i RSS läs mer på sidan Prenumerera.

Läs mer om att prenumerera