Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 1 mars 2011

Så skapas trender

Vilka drömmar har vi? Hur tänker vi och vad gör oss glada? Det är sådant som trendspanare intresserar sig för och sedan förmedlar i sina analyser. Stefan Nilsson är en av de mest efterfrågade och intressanta i sammanhanget just nu.

Han reser runt till världsstäder som Paris, London, Milano och New York eftersom det är där många trender föds. På torsdag kommer han till Murberget för ett seminarium mellan klockan 15.00-17.00.

Gunilla Lundahl är en god representant för möbelformgivning i landet. Hon kommer också till seminariet. Hennes föredrag handlar om 1950-talet och varför det blivit så populärt.

Eftermiddagen avrundas med en auktion som kanske lika gärna kan beskrivas som en performance. Auktionsutroparen heter nämligen Ulf Edberg, museiman och konstnär från Örnsköldsvik.

För vidare information om seminariet och eventuell tid för möte med föredragshållarna kontakta konstintendent Maria Sundström, 073-274 77 01.

Välkommen!


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se