Pressmeddelanden

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

den 15 maj 2014

Sommarens dynamiska duo leder allsången

Årets allsång på Murberget bjuder på många överraskningar. Nytt för i år är att Lars T Johansson delar programledarskapet med Martin Häggström, känd från både radio och TV. Dessutom blir det många spännande gästartister.

allsång2
Fr.v. programledare Martin Häggström, kapellmästare Björn Hedström och programledare Lars T Johansson

Lars och Martin kommer att leda två allsångskvällar var i juli. Årets allsång besöks av artister som till exempel Tommy Nilsson, Staffan Hellstrand, David Urwitz och Ann-Cathrine Wiklander. Artisterna ackompanjeras av Björn Hedström och BH-bandet.

Martin Häggström känner vi till från bland annat Svensktoppen nästa och som medverkande i TV-programmet Copycat Singers där han fick i uppgift att låta som en av sommarens allsångsgäster, Tommy Nilsson. Om det blir någon duell de båda tenorerna emellan får framtiden utvisa.

Temat för årets upplaga är "På dansbanan" och med anledning av museets 20 årsjubileum kommer mycket fokus också att vara på året 1994. Allsång på Murberget arrangeras 10/7, 17/7, 24/7 och 31/7.

För mer information kontakta:

Paulin Norgren, tel. 0611-886 69

 


 

Pressbilder får bara publiceras i redaktionella texter om Länsmuseet Västernorrland eller museets utställningar. Om texten i huvudsak handlar om något annat, var vänlig kontakta museets fotoavdelning.David Fahlén

Pressansvarig
 0611-886 611
 david.fahlen@murberget.se