Föremål

                        

Inventarienummer: M14641 A-D   Sakord: Tapetprov

Material: Papper
Teknik: FärgtrycktValstryckt

A) Tapet, underifrån räknat. Enfärgstryckt fabrikstapet på brunt papper. Mönster av lodräta, vita linjer med spritt mönster av lagerkransar i vitt. Jugend. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).


B) Tapet, underifrån räknat. Tvåfärgstryckt fabrikstapet på brungult papper. Mönstret består av rosenkvistar och blad i lodräta fält, där röda, lodräta streck bildar mönstret på det med vågräta, gröna streck linjerade pappret. Klistrade på A4. (Ur lappkatalogen).


C) Tapet, underifrån räknat. Trefärgstryckt fabrikstapet på gulbrun botten. Bottenfärgen brun med vågrät, vit linjering, med rutmarkering av vita punkter. Mönster av röda, konturtecknade rosor i en vit och grön urna i lodräta bårder. Valstryckt. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).

D) Tapet, underifrån räknat. Trefärgstryckt fabrikstapet på gulbrunt papper. Av gobelintyp. Hela pappret har svarta rutlinjer. Mönster i papprets färg med svarta mellanrum, av blommor och blad med gröna och rosa klockor och frukter. Det utsparade mönstret har svarta markeringslinjer. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).

A)Tapetprov, första skiktet underifrån.
B)Tapetprov, andra skiktet underifrån.
C)Tapetprov, tredje skiktet underifrån.
D) Tapetprov, fjärde skiktet underifrån.

Bredd 20 cm.
Höjd 30 cm.

Måtten är tagna på hela kartongen.


Skriv kommentar

Förnamn   Efternamn  
Gatuadress Ort
E-post Säkerhetsfråga (lös räknetalet) 6 + 1 =  
 
Skriv ut   Dela: Facebook Twitter
Upptäck mer


KYRKOINVENTARIE LJUSSTAKE KYRKA

ENERGIHUS YTTERDÖRR

HOTELL HOTELL

Tavla

Teckning

Skolplansch