Föremål

                      

Inventarienummer: M14673 A-D   Sakord: Tapetprov

Material: Papper
Teknik: StänkmålatFärgtryckt

A) Tapet, underifrån räknat. Stänktapet på papper, ljusblå bottenfärg med stänk i svart, rött och vitt. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).


B) Tapet, underifrån räknat. Enfärgstryckt fabrikstapet på ljusbrunt papper. Mönster av rektanglar med rundade hörn, ställda på kortsidorna. Mellan varje rektangel en fyrudd, konturtecknad i mörkbrunt. Mellan mönstret mörkbrun botten. Runt rektanglarna löper en meanderbård i mörkbrunt och inuti en fyrudd i mörkbrunt. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).


C) Tapet, underifrån räknat. Tvåfärgstryckt fabrikstapet på ljusbrunt papper. Rutmönster av konturtecknade kvadrater i ljusblått, innehållande fem stycken femuddiga blommor i vitt och blått. Mellan varje kvadrat en vit linje med punkt i hörnen. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).


Måtten är tagna på hela kartongen.


D) Tapet, underifrån räknat. Enfärgstryckt fabrikstapet på ljusbrunt papper. Mönster av rektanglar med brutna hörn, konturtecknade i mörkare brunt och innehållande slingor och punkter. Mellan rektanglarna diagonala rutlinjer i mörkbrunt med en fyrudd i rutorna. Rektanglarna ställda på kortsidorna. Klistrad på A4. (Ur lappkatalogen).

Bredd 20 cm
Höjd 30 cm


Skriv kommentar

Förnamn   Efternamn  
Gatuadress Ort
E-post Säkerhetsfråga (lös räknetalet) 6 + 3 =  
 
Skriv ut   Dela: Facebook Twitter
Upptäck mer


HÖGA KUSTEN FYR BYGGNAD Ö

LANDSBYGDSBEBYGGELSE

MUSEUM BONDGÅRD INTERIÖR

Lampa

Tapetprov

Tapetprov