Mobil musikdialog

Skriv ut   Dela: Facebook   Twitter

Är du ung och har en viktig fråga som du vill ta upp i något sammanhang? Här kan du läsa mer om Murbergets projekt Mobil musikdialog.

Identifikationsbild, Vem bryr sig?

Funderar du över klimathot, kärlek, ensamhet eller utseendefixering? Är det något du vill prata med andra om? Hör av dig till oss. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Vi vill föra samtal om viktiga och aktuella frågor med hjälp av musik. Genom musik går det att uttrycka starka känslor som sorg, ilska, kärlek, avsky, hemlängtan och oro. Weberkvartetten kommer att hitta musik som hör ihop med det ämne du har valt.

Tillsammans bestämmer vi hur vi går vidare för att nå andra och var vi bäst kan föra samtalet. I Kramfors, Sundsvall, Ånge eller någon annan plats i länet?

Vad som helst kan hända beroende på vilka frågor vi får in! Kanske är det fler som kommer att vara med i samtalet. Till exempel personer som kan mycket om den fråga du har valt. Med det kan även vara konstnärer eller dansare.

Weberkvartetten är Murbergets egen stråkkvartett, en så kallad Quartet i Residence. De sitter inte bara i frack och långklänningar och spelar klassisk musik utan söker hela tiden efter ny, spännande musik...

Pil Läs mer om Weberkvartetten

Vill du lämna förslag till projektet?

Vi behöver veta: Vem du är, din ålder och hur vi kan nå dig.
Om du är ensam eller ingår i en grupp. Vad du vill ta upp.
Var du vill att vi ska göra det.

Mejla oss! 

Mejl
musikdialog@murberget.se

Följ arbetet på vår blogg: http://musikdialog.murberget.se

Här kommer vi att berätta om vilka frågor vi väljer, varför och vad som händer i projektet.Mobil musikdialog är ett treårigt projekt som finansieras av Statens Kulturråd, Landstinget Västernorrland och Murberget Länsmuseet Västernorrland

 

blog comments powered by Disqus
 

Följ arbetet på vår blogg:

http://musikdialog.murberget.se

Här kommer vi att berätta om vilka frågor vi väljer, varför och vad som händer i projektet.